Tjänster

Pink Cargo distribuerar och lyfter

För oss på Pink Cargo är ingenting omöjligt, för litet eller för stort, för långt eller för högt. Kontakta oss oavsett vad ni behöver hjälp med, ett samtal löser alla era behov. Behöver ni en kranbil för höglyft, har ni behov av en specialtransport - kontakta Pink Cargo.

Pink Cargo ger kunderna ett lyft

Vi utför allt inom lyft och har kranbil av olika storlekar för olika behov. Om vi själva inte har en kranbil som räcker till för ett höglyft så tar vi in en mobilkran, eller vid speciella behov helikopter. Pink Cargo utför inte bara själva lyftet, vi hjälper även till som hantlangare och är med i jobbet vid montering av exempelvis takstolar eller skyltar.

Alla våra chaufförer är erfarna inom lyft och när det krävs extra resurser sätter vi in den chaufför som är bäst lämpad för jobbet. Allt för att våra kunder ska få ett så bra resultat och effektivt utfört jobb som möjligt. Här gillar vi höglyft och alla andra uppdrag med kranbil.

Pink Cargo vid transporter

Med kranbil och lastväxlare kan vi köra allt från en kartong till båtar. Vi kan tippa av ett lass grus, ställa ut en container eller ta hand om bortforsling av sopor. Pink Cargo tar hand om det mesta inom byggservice på transportsidan. Här gillar vi att utföra specialtransport och alla andra typer av transporter. Vi kör dygnet runt, alla dagar under året.

Kontakta Pink Cargo oavsett vad det handlar om för transportbehov. Är det udda så löser vi det. Handlar det om snabba puckar så är vi med. Vad gäller specialtransport kan det vara hur svårt som helst, eller hur omöjligt som helst. Ni har ett behov och vi finner ut en lösning. Ett samtal till Rosa Transport och vi löser knuten.

Pink Cargo maskiner

Vi har inte några egna maskiner i vår fordonspark, men behövs det teleskop- eller hjullastare för lossning, lastning eller övrig byggservice, så ordnar vi det. Allt för att våra kunder ska få en så smidig tjänst utförd som möjligt. Som alltid ? ett samtal till Pink Cargo och vi fixar allt.

Pink Cargo fordonspark

Titta närmare på kranbil av olika storlekar för vitt skilda behov och lastväxlare, samt övriga hjälpmedel för höglyft och specialtransport.